meistä

Laitilan Sähköasennus Oy

Kaikilla yrityksillä on oma tarinansa kerrottavana. Tässä meidän.

Yrityksen historia

Laitilan Sähköasennus Oy

Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 2015 tarjoten ammattitaidolla sähköalan asennus- ja kunnossapitotyöt sekä energiansäästöratkaisuja niin lämmitykseen kuin viilennykseenkin. Erikoisosaamisemme kuuluu myös valaisinsuunnittelu ja valvontakameroiden asennukset tuotteineeen.

Teemme työmme aina luotettavasti lakien ja määräysten vaatimalla tavalla. Meillä on Sähköpätevyys 2 -todistus.

Asiakaskuntaamme kuuluu niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaitakin Varsinais-Suomen sekä Satakunnan alueella. Tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa sekä suuremmissa urakoinneissa ulkomailla. 

Mikään ei ole tyytyväisempää kuin asiakas, joka arvostaa työtämme ja kertoo ystävilleen.

Sebastian Jokinen, yrittäjä

Luotettava Kumppani

Tutustu meihin

Kasvot työmme takana

Sebastian

Sebastian

Yrittäjä - myynti ja asennukset

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2015, mutta alan työkokemusta minulle on kertynyt jo yli 12 vuoden ajan. Kokemusta on karttunut myös teollisuuden kunnossapidosta sekä mekaanisista tehtävistä. Työssäni minua kiehtovat erityisen haastavat sähkötyöt ja oman osaamiseni kehittäminen.

Vapaa-aikana harrastan rumpujen soittoa, dartsia ja biljardia.

Rauno

Rauno

Asennukset

Minulta löytyy jo 12 vuoden työkokemus erilaisista sähköalan tehtävistä. Erityisenä huomiona mainittakoon yli tuhannen ilmalämpöpumppuasennuksen kokemus, jonka miellänkin erikoisosaamisekseni.

Työajan ulkopuolella vietän aikaani mieluusti kalastusharrastuksen parissa.

Janette

Janette

Myynti ja markkinointi

Omaan pitkän työhistorian myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin tehtävistä. Työssäni pidän sen monipuolisuudesta, sillä saan käyttää vahvuuksiani erityisesti myynnin, luovuuden ja liiketalouden kehittämisen tehtävissä.

Vapaa-aikana kehitän itseäni valokuvausharrastuksen parissa.

Asiakaslupauksemme sinulle

Takaamme 100 % asiakastyytyväisyyden tavoitettavuudesta.

Me Laitilan Sähköasennuksessa haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Mielestämme se tarkoittaa ammattitaitomme sekä laadukkaiden tuotteidemme lisäksi sitä, että tavoitat meidät tarvittaessa mahdollisimman nopeasti ja saat palvelua sovitussa ajassa. Tästä syystä uskallammekin luvata 100 % asiakastyytyväisyyden tavoitettavuuden osalta.

1. Tavoitat meidät aina puhelimitse.

Haluamme vastata aina asiakkaidemme soittoihin. Mikäli kävisi niin, ettet tavoittaisikaan meitä heti ensimmäisellä kerralla, ei hätää! Lupaamme soittaa sinulle takaisin vielä saman päivän aikana eikä sinun tarvitse murehtia asiaa.

2. Vastaamme viesteihisi ennätysnopeasti.

Virka-aikana vastaamme viesteihisi arviolta tunnin sisällä sen lähettämisestä. Näin voit luottaa palvelun nopeuteen myös sähköisissä kanavissamme. Kiireisissä ja nopeaa huoltoa vaativissa tilanteissa tavoitat meidät nopeasti myös virka-ajan ulkopuolella.

3. Olet aina tietoinen, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Toimimme aina sovitun mukaisessa aikataulussa. Ennalta arvaamattomissa tilanteissa olemme sinuun yhteydessä ja pidämme sinut ajan tasalla. Sinun ei tarvitse huolehtia ja olla meihin yhteydessä tarvittavien tietojen saamiseksi – me olemme yhteydessä sinuun.

4. Voit luottaa palvelun jatkumiseen.

Virhetilanteissa otamme vastuun ja voit luottaa, että hoidamme ensisijaisesti laitteesi takaisin toimintaan. Tavoitat meidät yllä mainituin ehdoin nopeasti ja vaivattomasti etkä joudu odottelemaan palvelua. Kyseiset tilanteet huoltotoimenpiteineen ovat asiakkaalle maksuttomia.

 

Arvomme

Vastuullisuus

Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme luoda mahdollisimman kestäviä ratkaisuja niin asiakkaidemme, työntekijöidemme kuin liiketoimintammekin näkökulmasta. Teemme työmme aina myös luotettavasti lakien ja määräysten asettamalla tavalla.

Kehittävä

Kehittävä asenteemme takaa juuri oikeat kokonaisratkaisut tarpeisiisi. Keskitymme jatkuvasti osaamisemme kehittämiseen ja etsimme yhä parempia toimintatapoja liiketoimintamme toteuttamiseen. Uskallamme olla uteliaita ja rohkeita maailman muuttuessa.

Luotettavuus

Luotettavuus on toinen nimemme. Haluamme ratkaista asiakkaidemme tarpeet yksilöllisesti parhaimmilla kokonaisratkaisuilla ammattiosaamistamme hyödyntäen. Emme jätä asiakkaitamme pulaan vaan huolehdimme heistä ja asentamistamme laitteista myös jatkossa. Tarjoammekin laitteille takuun sekä huoltomahdollisuuden niiden käyttöiän pidentämiseksi.

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on päämäärämme. Ilman teitä, ei ole meitä.

Asiakkaitamme

Palvelemme niin kotitalouksia kuin yrityksiä.