Ilmalämpöpumput

GREE

GREE on erinomaisen hinta-laatusuhteen ilmalämpöpumppu sekä maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja ja joka kolmas maailmanlaajuisesti myyty ilmastointilaite on Green valmistama. Tehtailta valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua.

GREE Amber

GREE Amber

GREE Amber mallisto alkaen 1790€. Sisältää perusasennuksen!

Amber on hyötysuhteeltaan Green tehokkain ilmalämpöpumppu, jonka tehokas hyötysuhde takaa toiminnan jopa alle -30° pakkasessa. Se sulautuu huomaamattomasti kodin sisustukseen ja on käyntiääneltään hiljainen.

Lue lisää

GREE Pular

GREE Pular Nordic

GREE Pular Nordic – 1490€. Sisältää perusasennuksen!

Pular Nordic soveltuu erinomaisesti hieman pienempien kohteiden, kuten huoneistojen, liiketilojen, kesämökkien ja autotallien tehokkaaseen lämmitykseen sekä jäähdytykseen. Erinomainen teho ja kooltaan siro ilmalämpöpumppu!

Lue lisää

GREE Bora

GREE Bora

GREE Bora mallisto alkaen 1390€. Sisältää perusasennuksen!

Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli joko kotiin, mökille tai toimistoon. Sen kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen.

Lue lisää

GREE SP Nordic

GREE SP Nordic

GREE SP Nordic mallisto alkaen – 1690€. Sisältää perusasennuksen!

SP Nordic -ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa myös sen, että pumppu on korkeinta A+++ -energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä. Sisäyksikössä on myös tyylikäs lasipinta!

Lue lisää

GREE Shark

GREE Shark 25

GREE Shark 25 – 1990€. Sisältää perusasennuksen!

Tyylikäs Shark ilmastointilaite viilentää tehokkaasti suurenkin matkailuauton tai asuntovaunun. Sen avulla pääset nauttimaan viileästä ja miellyttävästä ilmasta, missä sitten majoitutkin.

Lue lisää

Laitilan Sähköasennus Oy - Resurs Bank

Rahoitus

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Energiatilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa! Lue lisää