Palvelut

Ammattitaitoiset sähköasennustyöt

Teemme työmme aina luotettavasti lakien ja määräysten vaatimalla tavalla. Meillä on Sähköpätevyys 2 -todistus.

Kotitaloudet

Yritykset & Taloyhtiöt

Aurinkovoimalan perustaminen

Haluamme tarjota kestäviä ja kotimaisia tuoteratkaisuja asiakkaillemme aurinkovoimalan hankintaan liittyen. Tarjoamme aurinkovoimaloiden kartoitukset, suunnittelut, tuotteet sekä asennukset. Ennen aurinkovoimalan käyttöönottoa varmistamme vielä turvallisuuden sekä täyden toimivuuden mittaamalla järjestelmät.

Älykkäät aurinkovoimalat korkealaatuisin tuottein avaimet käteen -periaatteella!

Olemme virallinen GEF-jälleenmyyjä (Green Energy Finland).

Tuotteet

Lämpöpumppujen asennukset

Meiltä löytyy vahva ammattitaito ilma-, maa- ja vesi-ilmalämpöpumppujen asennukseen. Kartoitamme ensin tarpeesi, jonka jälkeen hoidamme puolestasi järjestelmät sekä asennuksen. Opastamme laitteiden käytössä ja tarjoamme myös huoltopalvelut laitteiston pitkän elinkaaren takaamiseksi.

Olemme Toshiban virallinen jälleenmyyjä sekä sertifioitu Bosch Lämpömestari.

Lue lisää tuotteistamme ilmalämpöpumput

Lue lisää tuotteistamme vesi-ilmalämpöpumput

Sähköasennukset, -urakoinnit ja -saneeraukset

Osaamisemme on keskittynyt varsinkin uudisrakennusten sähköistämiseen sekä suurempien saneerauskohteiden toteuttamiseen. Teemme työmme aina luotettavasti lakien ja määräysten vaatimalla tavalla. Meillä on Sähköpätevyys 2 -todistus.

Kauttamme saatte myös alan tarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan.

Sähköautojen latausasemat

Tutkimme jatkuvasti markkinoita sähköautojen latausasemien osalta ja haluamme tarjota sinulle uusinta ja laadukkainta teknologiaa sähköautojen latauspisteitä varten. Kartoitamme tarpeesi ja

etsimme puolestasi sinulle parhaimmat ratkaisut. Ennen latausasemien käyttöönottoa mittaamme vielä laitteistot turvallisuuden takaamiseksi.

Valaisinasennukset ja -suunnittelut

Toteutamme sekä sisä- että ulkotilojen valaistusratkaisut aina suunnittelusta asennukseen saakka. Voit luottaa, että tuomme suunnitteluvaiheessa esiin parhaat kokonaisratkaisut visuaalisuutta unohtamatta.

Kauttamme saat tilattua myös itse valaisimet sekä tarvikkeet, jotka valitsemme huolellisesti niiden laatua ja käyttötarkoitusta ajatellen.

Lämpöpumppujen huollot

Ammattilaisen tekemää ilmalämpöpumpun syvähuoltoa suositellaan tehtäväksi vähintään kolmen vuoden välein. Jos laite on sijoitettu keittiöön, huoltoväliksi suositellaan kahta vuotta.

Oikealla tekniikalla tehty huolto palauttaa laitteen tehon, hyötysuhteen ja puhallustehon. Nämä kaikki auttavat alentamaan laitteen sähkönkulutusta ja lisäävät laitteen elinikää. Puhdas laite levittää raitista, hajutonta ja terveellistä ilmaa. Lue lisää

Laitilan Sähköasennus Oy - Bosch Lämpömestari

Yrityksille

Kokonaisratkaisut projekteihin

Luotettava yhteistyökumppani hakusessa? Onneksi olkoon, olet oikeassa paikassa!

Haluamme mahdollistaa toiminnallesi sujuvan yhteistyön ammattitaitoisesti ja etsimällä riippumattomasti parhaimmat kokonaisratkaisut projektiisi. Meillä on vankkaa kokemusta liikekiinteistöjen energiatehokkuudesta aina teollisuuden kunnossapitoon saakka.

Luotettavana yhteistyökumppanina pyrimme vahvasti:

  • Jatkuvaan tavoitettavuuteen
  • Pitävään aikatauluun
  • Sovittuun budjettiin
  • Markkinoiden laadukkaimpiin tuotteisiin
  • Vertaansa vailla olevaan ammattitaitoon
  • Liiketoiminnan vastuullisuuteen
  • Ympäristöystävällisyyden huomiointiin