Ilmalämpöpumput

Bosch

Bosch tarjoaa jokaiseen kotiin korkealaatuiset ilmalämpöpumput, joissa kustannustehokkuus ja huippuominaisuudet ovat vertaansa vailla.

Bosch Climate Class 6101i

Bosch Climate Class 6101i

Bosch Climate Class 6101i mallisto alkaen 2300€. Sisältää perusasennuksen!

Kustannustehokas ilmalämpöpumppu, joka sopii erinomaisesti niin pieniin tiloihin kuin omakotitaloihinkin. Saatavilla kahdessa teholuokassa: 5kW ja 6,5kW. Erinomainen vaihtoehto autotallin, varaston, kesämökin sekä omakotitalon lämmittäjäksi ja viilentäjäksi!

Lue lisää

Bosch Climate Class 810i

Bosch Climate Class 8101i 6,5 kW

Bosch Climate Class 810i 6.5 kW – 2650€. Sisältää perusasennuksen!

Tyylikäs ilmalämpöpumppu on saatavilla monissa eri väreissä! Sillä on paras mahdollinen energialuokka A+++ joka takaa erittäin tehokkaan ja edullisen lämmityksen ja viilennyksen kotiisi. Erinomaisesti omakotitaloihin sopiva 6,5kW:n kokoluokka.

Lue lisää

Bosch Climate Class 9100i

Bosch Climate 9100i 8,5 kW

Bosch Climate 9100i 8,5 kW – 2250€. Sisältää perusasennuksen!

Tyylikäs kokonaisuus, joka soveltuu erityisesti suuriin omakotitaloihin, liike- ja hallitiloihin. Korkein mahdollinen energialuokka, kuumakaasusulatus ja tehokkaat lämmitys- ja viilennystoiminnot takaavat sinulle parhaat säästöt.

Lue lisää

Laitilan Sähköasennus Oy - Resurs Bank

Rahoitus

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Energiatilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa! Lue lisää

Laitilan Sähköasennus Oy - Bosch

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat ilmalämpöpumpullesi erikoispitkän kuuden vuoden takuun! Takuuaikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva – Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä!

Haluaisitko Bosch Lämpömestarin kartoituksen lämmitysjärjestelmästä?